FAQs

Schrijf 'ns

Wat is Schrijf 'ns?
Schrijf ‘ns is het onderdeel van 18.02 publishing dat zich richten op het leuker maken en verbeteren van creatief schrijven.

Wat is het verschil met 18.02 publishing?
18.02 publishing richt zich als uitgeverij op het uitgeven en aanbieden van boeken, spellen en kaarten. Eveneens biedt 18.02 publishing diensten aan op het gebied van schrijfcoaching, redactie en co-writing. Schrijf ‘ns richt zich op schrijfvaardigheden en biedt producten en activiteiten aan voor jong en oud.

Hoe is Schrijf 'ns ontstaan?
De oprichters van 18.02 publishing, Miranda van der Steen en Wessel Blei, merkten een behoefte aan meer producten en activiteiten om het creatief schrijven naar een hoger plan te tillen. Veel mensen schrijven en naast de vele boeken die er over zijn geschreven, worden er weinig andere producten aangeboden. De producten zijn ontwikkeld voor particuliere schrijvers en worden tevens gebruikt tijdens verschillende activiteiten die Schrijf ‘ns aanbiedt.

Aanbod

Welk aanbod heeft Schrijf 'ns?
Schrijf ‘ns biedt producten aan zoals kaartensets en werkboeken. Daarnaast biedt het activiteiten en lespakketten aan. Hierbij kun je denken aan cursussen en workshops, kindergolleges, informatiebezoeken en gastlessen.

Waar kan ik de producten van Schrijf 'ns kopen?
De producten van Schrijf ‘ns koop je via de webshop van 18.02 publishing.

Is maatwerk mogelijk?
Schrijf ‘ns producten en activiteiten zijn veelal met maatwerk te leveren. Als een activiteit ontwikkeld is voor het basisonderwijs, is het niet moeilijk dit om te bouwen naar een aanbod dat aansluit op het curriculum van het voortgezet onderwijs. Een informatiebezoek voor volwassenen is makkelijk om te zetten naar een gastles op een onderwijsinstelling. Neem contact op met Schrijf ‘ns om jouw wensen te bespreken: info@schrijfns.nl